🔺استفاده از موادغذایی پروتئینی مانند گوشت، تخممرغ و حبوبات، نقش مهمی در به تعویق انداختن حس گرسنگی در فرد روزهدار ایفا میکند.
🔺روزهداران باید از خوردن غذای اصلی بلافاصله پس از افطار خودداری کنند و روزه خود را با آب جوش، شیر گرم، خرما، عسل و مواد غذایی مشابه، افطار و حداقل نیم ساعت بعد از آن، غذای اصلی را میل کنند.
🔺سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجیم نظیر برنج، گوشت، مرغ، نان و سیبزمینی بلافاصله بعد از افطار است.
🔺روزهداران میتوانند با مصرف میوه و سبزیجاتی از قبیل کاهو، کلم و هویج و غیره که حاوی مقادیر قابل توجهی آب هستند، در هنگام صرف وعدههای سحر و افطار، آب مورد نیاز بدن را در طول مدت روزهداری تأمین کنند.
🔺مدیریت صحیح مصرف لبنیات، کربوهیدراتها و سبزیجات در ماه رمضان میتواند موجب تعویق گرسنگی، تشنگی و هضم مناسب مواد غذایی شود.